Αισθητική αναβάθμιση χαμόγελου

Το σύνολο των παρεμβάσεων, που εφαρμόζουμε τόσο στα δόντια, όσο και στα ούλα και τα χείλια, ώστε να αποδώσουμε ένα αρμονικό και ισορροπημένο χαμόγελο, με κανόνες συμμετρίας και αισθητικής.

Όψεις πορσελάνης

Αισθητική αναβάθμιση χαμόγελου

Λεπτές φλούδες από πορσελάνη, που τοποθετούμε στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών, αφού έχουμε προηγουμένως ελάχιστα ή καθόλου τροχίσει.

Έχουν κατάλληλο σχήμα και χρώμα, εξατομικευμένο με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, ώστε να βελτιώσουμε την αισθητική του χαμόγελού σας.

Ολοκεραμικές στεφάνες – γέφυρες

Αισθητική Οδοντιατρική

Πρόκειται για θήκες, που αποτελούνται μόνο από πορσελάνη. Λόγω της απουσίας μετάλλου στο εσωτερικό τους έχουν εξαιρετική οπτική συμπεριφορά και ανώτερη αισθητική.

Προς τούτο τις κατασκευάζουμε κυρίως σε πρόσθια δόντια. Μπορούν να αντικαταστήσουν ακόμη και παλαιές συμβατικές εργασίες προσθίων δοντιών ανανεώνοντας ριζικά την εικόνα του χαμόγελού σας.

Ολοκεραμικά ένθετα -επένθετα

Αισθητική προσθετική

Τα κατασκευάζουμε στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και τα συγκολλούμε στα πίσω δόντια, για να τα αποκαταστήσουμε, εφόσον είναι ευρέως κατεστραμμένα (από τερηδόνα ή κάταγμα) ή να  αντικαταστήσουμε παλαιά σφραγίσματά τους.

Απαιτούν συντηρητικό εκτροχισμό. Εξασφαλίζουν τέλεια απομίμηση των φυσικών δοντιών δημιουργώντας άψογο αισθητικό αποτέλεσμα.  Επιπλέον η διαδικασία της συγκόλλησης τους ενισχύει την αντοχή του δοντιού.

Bonding ή lifting

Αισθητική αναβάθμιση χαμόγελου

Είναι μια γρήγορη και ανώδυνη οδοντιατρική διεργασία αποκατάστασης μικρών  ατελειών των μπροστινών δοντιών.

Συγκολλούμε στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών σύνθετη ρητίνη, αλλάζοντάς τους  το χρώμα και το σχήμα. Συντηρητικά, λοιπόν, τους αποδίδουμε ιδανικό σχήμα και αναλογίες.

Λεύκανση

Αποκτήστε λαμπερό χαμόγελο

Τεχνική με την οποία βελτιώνουμε το χρώμα των δοντιών και αυξάνουμε τη φωτεινότητά τους.

Με την εφαρμογή ήπιων οξειδωτικών ουσιών απομακρύνονται δυσχρωμίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό των δοντιών, ώστε καθίστανται λευκότερα, σε διάρκεια 2-4 εβδομάδων.