Ναζλίδου – Ασίκη Μάγδα

Μαγδα Ναζλίδου - Ασίκη

Είμαι η Μάγδα Ναζλίδου – Ασίκη.

Γεννήθηκα το 1979 στη Βέροια. Τελείωσα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βέροιας και το 1996 το Πολυκλαδικό Λύκειο Βέροιας. Σπούδασα κεραμική στην Αυστρία και φοίτησα στο Παιδαγωγικό τμήμα της Σχολής Σωτηροπούλου και στη Σχολή Παστέρ.

Εργάστηκα στην Ελληνογερμανική Σχολή της Αθήνας και μετέπειτα στο Μοντεσσοριανό Σχολείο “Ζαφρανά” στη Θεσσαλονίκη.

Το 2007 έγινα μητέρα των δίδυμων Γιώργου και Μαίρης. Στο σχολείο το οποίο φοιτούσαν τα παιδιά μου, διετέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για 3 χρόνια, με πλήθος δραστηριοτήτων.

Απο το 2009 εργάζομαι ως βοηθός στο οδοντιατρείο του συζύγου μου, όπου το κύριο μέλημά μου είναι η υποδοχή των ασθενών μας, γιατί εκτός των ιατρικών εργασιών, υπάρχουν και τα χαμόγελα της υποδοχής, αυτά που δημιουργούν μιαν ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης, χαλαρότητας και φιλικότητας, αυτά που λένε πως το πιο μεγάλο ενδιαφέρον, είναι να χαίρεσαι που σε εμπιστεύονται.

Το 2014 παράλληλα με το οδοντιατρείο ξεκίνησα και επιμελούμαι των προγραμμάτων του πολιτιστικού χώρου «ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΟ ΙΔΕΩΝ», ενός χώρου πολιτισμού και τέχνης.

Τις ελεύθερες ώρες χαίρομαι με το πιάνο μου, το τένις, το διάβασμα, τους φίλους μου και τις δημιουργικές δραστηριότητες.